CONTACT

Samenwerken?

Natuurlijk wil ik jou (of jouw merk of product) op zijn allermooist vastleggen. Sterker nog; ik wil dat je zo blij bent met de foto’s dat je er het liefst een grote print van in je woonkamer hangt. Want wat is er nu leuker dan een persoonlijk kunststuk? Maar het gaat mij niet alleen om het plaatje. Fotografie is voor mij veel meer dan dat. Ik ben geïnteresseerd in jou als mens, in het bedrijf, het product, het verhaal achter de foto.

Mijn eigen carrière in de media begon op mijn dertiende in de fashion industrie. Hoewel ik het werk ontzettend leuk vond, miste ik diepgang en persoonlijkheid. Daarom besloot ik voor mijn eigen werk mensen te kiezen om zowel hun innerlijk als uiterlijk. Stories bestaande uit fotografie met een interview over wie je bent, welke struggles jou sterker hebben gemaakt en waar jij over droomt.

Het maakt mij niets uit of je aan allerlei eisen voldoet en of je populair bent bij het grote publiek of niet. Je mag helemaal jezelf zijn, want ik wil je door mijn lens laten zien dat je dan op je mooist bent. Wel kan ik indien gewenst goed adviseren in welke positie jij het mooiste tot je recht komt. De selectie van de beelden is altijd in overleg. Integriteit en privacy is voor mij heel belangrijk. Ik zou dus nooit beelden delen buiten jouw selectie om.

Heb je interesse in een samenwerking, wil je brainstormen en ontdekken of onze energie een match is?

Neem vrijblijvend contact op via info@merelzoet.com