CONTACT

Samenwerken?

De afgelopen 17 jaar heb ik een goudmijn aan ervaring opgedaan, als model in de internationale fashion wereld, als make-up artist, redacteur, producer, booker, webbouwer, mediastrateeg, interviewer en marketeer voor verschillende magazines, agencies en brands en ook nog eens vanuit persoonlijke interesse in persoonlijke ontwikkeling en economie.

Deze kwaliteiten zet ik in om jouw innerlijke droom te delen in een magische fotoshoot, met alles er op en er aan. Ik heb het vermogen om echt in jouw wereld te duiken, visualiseer mijn ideeën daarbij, bereid de shoot tot in de puntjes voor, coach jou door het poseren heen en laat je pas naar huis gaan als je flabbergasted bent van het mooie beeld én als cadeau krijg je er een flinke boost aan zelfvertrouwen bij.

Dat is dat wat ik doe, dat is waar ik voor sta en dat is de waarde die jij verdient. Want uiteindelijk gaat het niet om mij, het gaat erom dat jij het vertrouwen hebt om jouw unieke gift te delen en de wereld een stukje mooier te maken.

Ben je klaar om de stap te maken en te gaan staan voor wie jij bent? Je bent welkom om contact op te nemen via info@merelzoet.com

Interesse in een shoot