WORK WITH ME

Ben je er klaar voor om jouw unieke verhaal te delen? Laat mij je helpen om de innerlijke wereld van jouw dromen naar buiten te brengen in een magische fotoshoot. 

Fotograferen is voor mij veel meer dan mooie beelden maken. Ik heb geprobeerd om standaard pakketten te bieden zoals veel andere fotografen, maar dat werkte niet voor mij. Ook heb ik gemerkt dat ik met iedereen kan werken, maar selectief wil zijn aan wie en waar ik mijn tijd en energie besteed. In een samenwerking wil ik echt de tijd voor je nemen, me in jouw verhaal verdiepen en maatwerk leveren.

Wel kan ik je een beeld geven van mijn werkwijze:

 • – Plan een telefonisch kennismakingsgesprek met mij over jou & jouw unieke verhaal
 • – We bepalen in overleg of we een aanvullend team nodig hebben (hair- & make-up artist, styling)
 • – Je ontvangt een voorstel met verschillende opties
 • – We komen tot een overeenstemming
 • – Je ontvangt een persoonlijk moodboard met het shootconcept, sfeer, kleuren voorbeelden styling en poses
 • – We kiezen een locatie, plannen een datum en je doet de (eerste) betaling
 • – Op de dag van de shoot zorg ik ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt, ik stel je op je gemak, laat je zien welke poses goed werken, laat de beelden zien zodat je meer zelfvertrouwen krijgt en écht tot het uiterste gaat.
 • – Binnen 2 werkdagen ontvang je de preview van de eerste selectie.
 • – Jij kiest de eindselectie ter bewerking
 • – Binnen ongeveer 14 dagen ontvang je het eindbeeld

Een samenwerking met mij is niet voor mensen die:

 • – Geen deep dive durven aan te gaan
 • – Liever oppervlakkige gesprekken hebben
 • – Niet in zichzelf durven te investeren
 • – Genoegen nemen met gemiddeld of minder
 • – Niet eerlijk durven te zijn

Maar wel voor mensen die:

 • – Op de lange termijn denken
 • – Vernieuwende ideeën hebben
 • – De moeite nemen om bewust te zijn
 • – Hun innerlijke reis in beeld willen brengen en magische foto’s willen creëren 
 • – Klaar zijn om hun unieke gift met de wereld te delen
 •  
 • En als je wilt maak ik een story waarin we samen jouw verhaal beschrijven. Het werkt als een reflectie en kan je helderheid geven over volgende stappen.

Ik heb beperkt de tijd. Plan een call zodat we samen kunnen ontdekken of wij een match zijn.

Het maakt mij niets uit of je aan allerlei eisen voldoet en of je populair bent bij het grote publiek of niet. Je mag helemaal jezelf zijn, want ik wil je door mijn lens laten zien dat je dan op je mooist bent. Wel kan ik indien gewenst goed adviseren in welke positie jij het mooiste tot je recht komt. De selectie van de beelden is altijd in overleg. Integriteit en privacy is voor mij heel belangrijk. Ik zou dus nooit beelden delen buiten jouw selectie om.